Granada CF komt niet langs Levante UD

GRANADA – In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes is de Andalusische voetbalclub Granada CF er donderdagavond 3 november niet in geslaagd zich te ontdoen van tegenstander Levante UD. Na negentig minuten voetbal in de competitiewedstrijd voor de Segunda División stond de beginstand nog steeds op het scorebord: 0-0.

Beide subtoppers hielden elkaar donderdagavond in evenwicht, zonder daarbij tot veel kansen te komen. Granada staat nu na veertien wedstrijden op de zevende plaats van de ranglijst, één plaats achter Levante.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s