Film Paradise Highway te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 6 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Paradise Highway´ van de regisseur Anna Gutto vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2022 is te zien in de originele Engelse uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze film zijn er voor Morgan Freeman, Juliette Binoche en Frank Grillo. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt twee uur en drie kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s