Dertiende speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de dertiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Cambuur en NEC openen vrijdagavond 4 november in Leeuwarden met hun onderlinge duel de dertiende speelronde (aanvang 20.00 uur). Een dag later (zaterdag 5 november) worden de wedstrijden Vitesse-Sparta (16.30 uur), Fortuna Sittard-Emmen (18.45 uur) en Excelsior-Heerenveen (21.00 uur) afgewerkt.

Op zondag 6 november staan de wedstrijden FC Utrecht-FC Groningen (aftrap 12.15 uur), FC Twente-Go Ahead Eagles (14.30 uur), Volendam-Feyenoord (eveneens 14.30 uur), Ajax-PSV (16.45 uur) en RKC-AZ (eveneens 16.45 uur) op de rol.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagavond 6 november (aftrap 18.35 uur) een thuiswedstrijd tegen Sporting Gijón voor de Spaanse Segunda División. Het Andalusische Granada CF werkt voor de Segunda División op zondagmiddag 6 november vanaf 16.15 uur een uitwedstrijd af tegen Real Oviedo.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s