Europese duels van Feyenoord, PSV en AZ te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalduels in de poulefase van zowel de Europa League als de Conference League zijn donderdagavond 3 november in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Feyenoord komt donderdagavond in eigen huis voor de groepsfase in de Europa League in poule F in actie tegen het Italiaanse Lazio Roma, de wedstrijd begint om 18.45 uur. PSV speelt voor poule A een uitwedstrijd tegen het Noorse FK Bodø/Glimt (aanvang 21.00 uur). Voor de UEFA Conference League wacht AZ een thuiswedstrijd tegen Dnipro-1 uit Oekraïne. Dit duel begint om 18.45 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s