Málaga CF ook onderuit bij Real Oviedo

OVIEDO – In de Spaanse voetbalcompetitie voor de Segunda División heeft het Andalusische Málaga CF maandagavond 24 oktober het negende verlies geleden in twaalf competitiewedstrijden. Ondanks een duidelijk veldoverwicht voor de bezoekers trok de thuisclub een krappe 1-0 overwinning over de streep.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel diep in de blessuretijd van de eerste helft, toen Borja Bastón een strafschop voor Oviedo benutte. Málaga nam ook in de tweede helft het heft weer in handen maar bleek onmachtig in de afronding met een nieuwe verliespartij als resultaat. Na twaalf wedstrijden staat de blauw-witte formatie nu op de 21ste en voorlaatste plaats in de stand voor de Segunda División met negen punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s