Opnieuw warme nazomerweek voor Nerja

NERJA – Ook deze week weet de nazomer nog van géén wijken in Nerja en naaste omgeving met gemiddelde dagtemperaturen van circa 26 graden Celsius. Dit verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun meest recente weersvoorspellingen.

Wél kan er de komende dagen sprake zijn van voorbijdrijvende wolkendekken en (in de ochtenduren) van zeemist, van regen is in de huidige voorspellingen géén sprake. De wind neemt halverwege de week iets in kracht toe maar is niet noemenswaardig aanwezig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s