Concert Kamerorkest Mediterránea in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja, aan de Calle Granada 45 in het centrum van Nerja, is zaterdagavond 29 oktober een concert te beluisteren van het Kamerorkest Mediterránea onder naam Vistas al Mar. Daarbij is een speciaal gastoptreden weggelegd voor de gitarist Pablo Alcázar.

Het concert begint zaterdagavond rond de klok van 20.00 uur, toegangskaarten zijn à raison van vijftien euro per stuk in de voorverkoop verkrijgbaar bij de kassa´s van het theater aan de Calle Granada 45 óf telefonisch te reserveren via het telefoonnummer +34 902 646 989. Ook zijn deze online te reserveren via het internetadres http://www.mientrada.net .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s