Eindelijk weer winst voor Málaga CF

MALAGA – Na een reeks aan gelijke spelen en verliespartijen heeft de Andalusische voetbalclub Málaga CF zondagavond 16 oktober de tweede winstpartij van dit seizoen geboekt. In het eigen La Rosaleda-stadion was de hekkensluiter in de Segunda Divisón met 3-2 te sterk voor een andere laagvlieger, CD Lugo.

De thuisclub nam al in de vierde minuut afstand van de opponent via een doelpunt van Cristian Gutiérrez Vizcaíno. Na vijf minuten spelen In de tweede helft verdubbelde Rubén Castro de marge, Dani Lorenzo tekende in de 75ste minuut voor de 3-0. Toch kreeg Málaga CF het nog benauwd in de ultieme slotfase, toen CD Lugo twee keer in de blessuretijd wist te scoren. Uiteindelijk trok de blauw-witte formatie de winst tóch over de streep: 3-2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s