Week met bewolking én hoge temperaturen voor Nerja

NERJA – De komende week staat Nerja veel bewolking én hoge temperaturen te wachten. Dit blijkt uit de meest recente weervoorspellingen van de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). Het kwik stijgt volgens die verachtingen vanaf maandag 17 oktober dagelijks tot een gemiddelde waarde van circa 29 graden Celsius.

Van echte neerslag is volgens de weerkundigen de komende dagen géén sprake, met uitzondering van de nacht van zondag 16 oktober op maandag 17 oktober. Daarna blijft het in de vooruitzichten van de weerkundigen droog aan de Costa del Sol. Wél is er vrijwel dagelijks sprake van bewolking én steekt er halverwege de week een vrij forse wind op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s