Granada onderuit bij Tenerife

TENERIFE – In het voetbalstadion Estadio Heliodoro Fodriguez López van Tenerife bleek de thuisclub van die naam zondagavond 16 oktober te sterk voor het Andalusische Granada CF. Het duel tussen beide middenmoters in de Spaanse Segunda División eindigde in 2-0.

Tenerife nam na een half uur spelen de leiding, toen Iván Romero de Ávila Araque de bal binnen werkte. In de tweede helft verdubbelde de thuisclub de marge via een benutte strafschop door Enric Gallego.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s