Laatste dag Feria de Nerja

NERJA – Het jaarlijkse Feria de Nerja is woensdag 12 oktober toe aan de laatste dag. De slotdag wordt om 11.00 uur geopend met een mis in de Iglesia El Salvador, in de middaguren (vanaf 13.00 uur) staat er een kinderprogramma op het Balcón de Europa op stapel onder leiding van Susana Rico.

Vanaf 16.00 uur staan er diverse optredens gepland in de Caseta El Cortijo op het kermisterrein, waarbij onder anderen Macarena Zapata, Manuel Rodríguez ´Sevillita´ en de groep Alalba hun opwachting maken. Op het Balcón de Europa treden om zowel 17.00 als 18.00 dansgroepen van Angela Muñoz op. Het Orquesta Tentación sluit van 23.00 uur de reeks aan optredens in de Caseta Municipal op de Plaza d´España af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s