Coro Abanico de Ilusiones op Balcón de Europa

NERJA – Op de vierde dag van het Feria de Nerja, dinsdag 11 oktober, wordt de dag vanaf 11.00 uur geopend met een muzikale tocht van de Brass Town Band door de straten in het centrum van Nerja. Aansluitend is er vanaf 12.00 uur een optreden van het Coro Abanico de Ilusiones op het Balcón de Europa.

In de Caseta Municipal op het kermisterrein staat vanaf 14.00 uur een optreden gepland van de zangeres Laura Gallego, om 17.00 uur geeft het duo Costillita y Amapola een kinderoptreden op het Balcón de Europa. Om 18.00 uur staat op het Balcón de Europa een show geprogrammeerd welke wordt verzorgd door de dansgroep Christian David Callejón. Op hetzelfde tijdstip vertrekt het Vaso Largo-orkest voor een rondtocht door de straten van het centrum. De dinsdag wordt afgesloten met een opvoering van de musical El Selu in de gemeentelijke feesttent op het Plaza d´España (aanvang 23.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s