Champions League-duel Napoli-Ajax te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) zijn deze week de duels van de Nederlandse voetbalclubs in de Europese competities live te volgen.

Woensdagavond 12 oktober treedt Ajax in Italië om 18.45 uur aan voor de uitwedstrijd tegen het Italiaanse Napoli. Ook de andere pouleduels in de Champions League zijn dinsdag- en woensdagavond te volgen bij El Fuego. De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen bij El Fuego.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s