Granada CF komt niet langs SD Ponferradina

PONFERRADA – In de voetbalcompetitie voor de Spaanse Seguna División in het Andalusische Granada CF er zaterdagavond 8 oktober niet in geslaagd om zich te ontdoen van opponent SD Ponderradina. In de regio Castilla y León eindigde het onderlinge duel tussen beide clubs in een bloedeloze 0-0 eindstand.

De bezoekers hadden met 64% weliswaar veruit het meeste balbezit maar zagen daarbij geen kans dit veldoverwicht om te zetten in doelpunten. Mede door dit resultaat is Granada inmiddels afgezakt naar de negende plaats in de stand op de ranglijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s