Brass Town Jazz Band opent kermiszondag in Nerja

NERJA – The Brass Town Jazz Band trekt zondagmiddag 8 oktober vanaf het middaguur door de straten van Nerja, als opener van de kermiszondag in Nerja. Het vertrekpunt is daarbij het Balcón de Europa in het centrum van de stad. Op hetzelfde tijdstip vindt op het Balcón de Europa de verkiezing tot Reina y Caballero Infantil 2022 plaats, deze duurt tot circa 14.00 uur.

In de reeks aan omlijstende activiteiten rond het jaarlijkse Feria de Nerja treedt om 17.00 uur de dansgroep Daniel Romero op, samen met de flamencogroep Mirabrás. Ook dit gebeurt op het Balcón de Europa. Vanaf 19.00 uur trekt de Vaso Largo Band door de straten van het centrum van Nerja, om 23.00 uur treedt de formatie Los Secretos op in de Caseta Municipal op het Plaza d´España.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s