Dansgroepen openen kermismaandag op Balcón de Europa

NERJA – De kermismaandag wordt tijdens het Feria de Nerja dit jaar geopend door twee dansgroepen op het Balcón de Europa. Daar treden vanaf 12.30 uur respectievelijk de Academia de Baile de Bélen Heredia en het Cuadro Flamenco de Bélen Heredia op.

Vanaf 13.00 staat maandag 10 oktober in het centrum van Nerja de optocht ´Gran Desfile de Carrozas y Enganches´ op het programma. Deze vertrekt vanaf het Parque Verano Azul en volgt vervolgens de route Calle Antonio Ferrández Chanquete, Calle Jaen, Calle Diputación, Calle Plaza Cavana, Calle Carmen, Balcon de Europa, Calle Puerta del Mar, Calle Pintada, Calle Alejandro Bueno, Calle Herrera Oria, Calle Ruperto Andúez en Calle Frigiliana naar het kermisterrein.

Op het Balcón de Europa treedt maandagmiddag om 17.00 uur het Coro Peña Nerjeña en het koor Peña Flamenca Alboreá op. In de gemeentelijke feesttent op het Plaza d´España volgt vanaf 23.00 uur een optreden van de artiest Chema Rivas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s