Málaga CF zakt verder weg

MALAGA – Op het tweede Spaanse voetbalniveau, de Segunda División, is Málaga CF maandagavond 19 september verder weggezakt naar de voorlaatste plaats op de ranglijst. De Andalusiche formatie, in het seizoen 2012/2013 nog kwartfinalist in het prestigieuze toernooi voor de Champions League, verloor de uitwedstrijd tegen CD Tenerife met 3-1 en leed daarmee de vijfde nederlaag in zes competitiewedstrijden.

Málaga hield lang gelijke tred met de thuisclub maar zag na een kwartier spelen in de tweede helft rechterverdediger Unai Bustinza met een rode kaart van het veld gestuurd worden. Op dat moment was de stand 1-1, na eerdere doelpunten van Enrique Gallego Puigsech (Tenerife, zeventiende minuut) en Alejandro Gallar Falguera (Málaga, drie minuten voor rust).

Na de rode kaart voor Bustinza trok Tenerife de wedstrijd naar zich toe. Nogmaals Gallego Puigsech (76ste minuut, strafschop) en Alberto Martín Díaz (voetbalnaam Teto, vijf minuten voor tijd) bepaalden de eindstand op 3-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s