Centro Cultural begint nieuw seizoen met dertig shows

NERJA – Het lokale theater, het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45, opent op vrijdag 30 september de deuren voor het nieuwe seizoen. Het theater van Nerja gaat het 24e seizoen in met een programma dat in totaal dertig theater-, muziek- en dansshows bevat.

Het eerste optreden wordt verzorgd door de lokale artieste Celia Flores (vrijdag 30 september, 20.00 uur) en is gratis toegankelijk. De programmering van het Centro Cultural Villa de Nerja is te volgen via de website http://www.mientrada.net/eventos/categoria/centro-cultural-villa-de-nerja/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s