Evenementenserie Verano en los Cangrejos trekt meer dan 5.000 bezoekers

NERJA – De evenementenserie Verano en los Cangrejos, waarbij in de maand augustus iedere avond een activiteit plaatsvond op het plein Plaza Fábrica de los Canrejos in Nerja, heeft meer dan vijfduizend bezoekers getrokken. Cultuurwethouder Gema García spreekt dan ook in een evaluatie van een succes.

De serie aan evenementen kende in totaal 32 optredens, variërend van klassieke muziek tot flamenco- en dansshows. García: ,,Als gemeente blijven we inzetten op het aanbieden van dit soort culturele activiteiten, die het toeristische aanbod van zon, strand en zee aanvullen.¨

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s