Málaga CF onderuit bij SD Huesca

HUESCA – In het voetbalstadion El Alcoraz van SD Huesca heeft het Andalusische Málaga CF zondagavond 11 september de vierde verliespartij in vijf speelronden voor de Spaanse Segunda División geïncasseerd.

De enige en beslissende treffer van de wedstrijd viel halverwege de tweede helft, toen Juan Carlos Real Ruiz de bal namens de thuisclub wist binnen te werken. Málaga had gedurende de gehele wedstrijd een veldoverwicht maar zag geen kans dit in doelpunten uit te drukken. Mede door dit nieuwe verlies is Málaga CF inmiddels gezakt naar de 21ste en voorlaatste plaats op de ranglijst van de Segunda División.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s