Formule 1 Grand Prix Italië in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Daar is zondagmiddag 11 september de Formule 1 Grand Prix van Italië op het circuit van Monza op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 15.00 uur voor hun wedstrijd. De race is de vijftiende wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt Max Verstappen met 310 punten, vóór zijn teamgenoot Sérgio Pérez (201 punten) en de Monegask Charles Leclerc (eveneens 201 punten).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s