Europese duels PSV, Feyenoord en AZ te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalduels in de eerste ronde van zowel de Europa League als de Conference League zijn donderdagavond 8 september in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

PSV komt op eigen terrein in Eindhoven voor de groepsfase in de Europa League in poule A in actie tegen het Noorse Bodø/Glimt, de wedstrijd begint om 18.45 uur. Ook in de Europa League komt Feyenoord vanaf 21.00 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen het Italiaanse Lazio Roma. Voor de UEFA Conference League wacht AZ een uitwedstrijd tegen SK Dnipro-1 in Oekraïne. Dit duel begint om 21.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s