Viering Veladilla de San Miguel in Nerja

NERJA – In de wijk Barriada de Las Protegidas van Nerja wordt vrijdag 16 september de aftrap gegeven voor de viering van de Veladilla de San Miguel (32ste  editie), een traditioneel buurtfeest in Nerja. Het feest kent diverse activiteiten, die zijn verdeeld over twee dagen (vrijdag 16 en zaterdag 17 september).

De festiviteiten beginnen op vrijdag 16 september rond 20.30 uur op en rond het Plaza de Andalucía, met daarbij onder meer optredens van koren en dansgroepen uit Nerja en Frigiliana. De zaterdag staat de gehele dag vooral in het teken van de jeugd met vanaf 10.30 uur allerlei activiteiten rond het Plaza de Andalucía.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s