Schoonmaakactie Río Chillar

NERJA – Medewerkers van de gemeente Nerja zijn woensdagochtend 7 september begonnen aan een grootschalige schoon- en opruimactie van de Río Chillar. De rivier, die vanuit Frigiliana uitmondt in de Middellandse Zee bij Nerja, staat vooral bekend als uiterst populaire wandelroute waarbij door de rivierbedding tussen imposante rotswanden en langs een aantal watervallen gelopen kan worden.

Momenteel wordt niet-afbreekbaar afval en plastic verwijderd over een totale lengte van 3,6 kilometer. ,,Met de schoonmaakactie beogen we de rivierbedding in optimale staat te houden en overstromingen bij hevige regenval tegen te gaan´´, stelt Nerja´s milieuwethouder Javier Rodríguez Alonso in een verklaring rondom de schoonmaakactie.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s