Beslissingsduels Nederlandse clubs in Europese bekerduels te zien bij bar El Fuego

NERJA – De beslissende voetbalduels in de play-offs voor de Champions League én de Conference League zijn deze week in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Het Eindhovense PSV speelt woensdagavond 24 augustus vanaf 21.00 uur een thuisduel tegen het Schotse Rangers in de jacht op een felbegeerd ticket voor het miljoenenbal in de Champions League. De eerste ontmoeting tussen beide clubs eindigde vorige week in Schotland in 2-2. FC Twente mag donderdagavond 25 augustus in de eigen Grolsch Veste in Enschede (aanvang 19.00 uur) proberen het 2-1 verlies in de uitwedstrijd tegen het Italiaanse Fiorentina weg te poetsen om de groepsfase in de strijd om de Conference League te bereiken.

Van de Nederlandse clubs die nog in aanmerking komen voor een plaats in de groepsfase van een Europees bekertoernooi staat AZ er het beste voor. De club uit Alkmaar won vorige week de eerste ontmoeting in het tweeluik met het Portugese Gil Vicente in eigen huis met 4-0. Donderdagavond (aanvang 21.00 uur) is het zaak voor AZ om in de uitwedstrijd in Portugal de schade te beperken en daarmee plaatsing af te dwingen.

Ook andere duels uit de voorrondes zijn (veelal op verzoek) deze week te zien bij El Fuego. De wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via grote tv-schermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s