Festival Tres Culturas Frigiliana toe aan vijftiende editie

FRIGILIANA – Het Festival Tres Culturas van Frigiliana, een van de grootste multiculturele evenementen die de provincie Málaga rijk is, krijgt deze week de vijftiende editie. Het feest wordt dit jaar gehouden van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus.

Gedurende het festival zijn er dagelijks tal van activiteiten met straatmuzikanten, steltlopers en buikdanseressen die door de straten van het dorp zwerven, workshops, tapasroutes, activiteiten voor kinderen en een reeks aan concerten en andere optredens. De afgelopen edities trokken telkens meer dan 35.000 bezoekers.

Foto: archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s