Golftoernooi Torneo de Golf contra el cancer bij Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – Op de terreinen van de Baviera Golf-club bij Vélez-Málaga staat zaterdag 18 juni de tweede editie van het ´Torneo de Golf contra el cancer´ op de rol. Het toernooi begint om 08.30 uur in de ochtend en duurt tot circa 15.00 uur in de middag.

De inschrijvingskosten bedragen 55 euro per persoon, inschrijven kan via de website http://www.nextcaddy.com/tour/44126/inscripcion?fbclid=IwAR3RetlWLRdlfscs1DUu9KfSW00V7H-WfhVXou4EV6IzeWzw70H0qYtBeGU .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s