Nerja krijgt vijfde editie Chanquete World Music Festival in augustus

NERJA – Na twee jaar op rij afgelast te zijn vanwege het Corona-virus krijgt het Chanquete World Music Festival in Nerja dit jaar eindelijk zijn vijfde editie. Het grootschalige muziekevenement aan het strand van Playa Playazo tussen Nerja en Punta Lara staat op het programma voor zaterdag 13 augustus, zo maakten de organisatoren vrijdag bekend.

De voorgaande editie vond plaats op zaterdag 14 september 2019. Hoe het programma er dit jaar precies uit gaan zien is nog niet bekend, dit wordt binnenkort gepubliceerd op de website http://chanqueteworldmusic.com .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s