Málaga CF houdt Real Oviedo op gelijkspel

MALAGA – In het voetbalstadion La Rosaleda van Málaga eindigde het voetbalduel in de Segunda División tussen Málaga CF en Real Oviedo zaterdagavond 7 mei zoals deze begon: 0-0. De thuisclub had weliswaar een licht veldoverwicht tegen de subtopper maar slaagde er niet in dit verschil in doelpunten uit te drukken.

Na 39 wedstrijden en met nog drie duels op de agenda staat Málaga nu op de achttiende plaats van de ranglijst (22 clubs) met 42 punten en is de Andalusische formatie nog altijd niet geheel zeker van lijfsbehoud op het tweede Spaanse voetbalniveau. Daarvoor is een overwinning in de resterende drie competitiewedstrijden voldoende. Málaga speelt volgende week zondag (15 mei) een uitwedstrijd tegen de huidige nummer vier dan de stand, CD Tenerife. Een week later, zaterdag 21 mei, staat een thuiswedstrijd tegen middenmoter Burgos CF op de rol waarna op zondag 29 mei het seizoen wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen de huidige nummer vijftien CD Lugo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s