Granada CF grijpt laatste strohalm

MALLORCA – In de Spaanse voetbalcompetitie Primera División heeft het Andalusische Granada CF zaterdagmiddag 7 mei op Mallorca de laatste strohalm gegrepen met het oog op lijfsbehoud op het hoogste Spaanse voetbalniveau. De bezoekers versloegen in een uitwedstrijd rechtstreekse concurrent RCD Mallorca met ruime cijfers: 2-6.

Door deze winst ontsteeg Granada, met nog drie competitieduels voor de boeg, de degradatiezone. De Andalusische formatie staat nu op de zestiende plaats met 34 punten. Wel kan de huidige nummer achttien Cádiz CF vanavond, bij winst in het thuisduel met Elche CF, daar nog voorbij. Granada staat aan het slot van de competitie nog de twee thuisduels (tegen Athletic Bilbao op dinsdag 10 mei en Espanyol op de slotdag zondag 22 mei) én een uitwedstrijd (Rel Betis, zondag 15 mei) te wachten.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s