61ste editie Festival Cuevas de Nerja eind juli

NERJA – De 61ste editie van het Festival Cuevas de Nerja wordt dit jaar, na twee jaar op rij te zijn afgelast vanwege de Corona-crisis, eind juli gehouden. Donderdagavond 21 juli wordt daarvoor de aftrap gegeven door de Spaanse zanger Pablo Alborán.

De befaamde Grotten van Nerja, gelegen bij het dorpje Maro, vierden in 2019 het feit dat ze zestig jaar daarvoor werden ‘ontdekt’. Spelende kinderen zagen destijds hun bal in een gat rollen en ontdekten daarbij bij toeval een ingang tot een immens gangen- en grottenstelsel, dat momenteel bekend staat als de ‘Grotten van Nerja’ en wereldwijde bekendheid geniet. Informatie over het muziekfestival, de optredens en de grotten is te vinden op de website http://www.cuevadenerja.es/festival-de-musica/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s