Opnieuw verlies voor Málaga CF

LAS PALMAS – Op het Canarische eiland Gran Canaria liep voetbalclub Málaga CF vrijdagavond tegen de zeventiende verliespartij van het seizoen aan. Thuisclub UD Las Palmas trok na negentig minuten spelen met 2-1 aan het langste eind, waardoor Málaga nog altijd (met nog vier speelronden voor de boeg) niet zeker is van lijfsbehoud in de Spaanse Segunda División.

Málaga staat nu in de competitiestand op de achttiende plaats, zeven punten boven de degradatiestreep. Hoewel beide ploegen elkaar goed in evenwicht hielden, liep Málaga driekwart van de wedstrijd achter de feiten aan na de openingstreffer van Jonathan Viera in de 24ste minuut.

De bezoekers trachtten tevergeefs de schade ongedaan te maken maar incasseerden diep in de tweede helft een tweede tegentreffer (Jesé Rodríguez, elf minuten voor tijd). Even gloorde er nog hoop voor de Andalusische club toen Aleix Febas vijf minuten voor tijd de stand terugbracht tot 1-2, maar ondanks fel aandringen van Málaga bleef het daarbij. Málaga beëindigde de wedstrijd met tien spelers, nadat Victor Gómez in de blessuretijd met een rode kaart van het veld werd gestuurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s