Inschrijvingsperiode bars San Isidro-feest geopend

NERJA – Met ingang van vrijdag 29 april kunnen geregistreerde verenigingen en groepen zich bij de gemeente Nerja inschrijven voor de exploitatie van een bar gedurende het jaarlijkse San Isidro-feest, dat op 15 mei wordt gehouden op de terreinen van de Cuevas de Nerja bij Maro.

De inschrijvingsperiode is geopend tot donderdag 5 mei waarna de bars op vrijdag 6 mei rond 13.00 uur worden toegewezen tijdens een loting in de plenaire zaal van de gemeenteraad in het stadhuis van Nerja. Tijdens het jaarlijkse evenement maken honderden inwoners van Nerja een bedevaartstocht (met ossenkarren, paarden en lopend in Andalusische klederdracht) vanuit het centrum van Nerja naar de Grotten van Maro, waarbij de route is omzoomd door duizenden belangstellenden. Afgesloten wordt er dan met een groot feest inclusief optredens van bands op het feestterrein bij de Grotten van Nerja in Maro.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s