Nieuw fietspad langs Calle Neptuno

NERJA – Langs de Calle Neptuno in Nerja is begonnen met de aanleg van een fietspad, dat het sportcomplex Enrique López Cuenca moet verbinden met de toegangsrotondes naar het strand van Playa Burriana en de urbanisatie Oasis de Capistrano.

Het gaat daarbij om een fietspad met een lengte van 160 meter, waarvoor de gemeente een bedrag heeft uitgetrokken van 18.525,04 euro. Het fietspad maakt deel uit van de nieuwe fietsroute tussen Nerja en Maro, waaraan momenteel naarstig wordt gewerkt.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s