Temperaturen gaan omhoog voor Nerja en omgeving dit weekeinde

NERJA – Na opnieuw een regenachtige en wisselvallige week gaan de temperaturen voor Nerja en directe omgeving dit weekeinde omhoog. Zowel voor zaterdag 30 april als zondag 1 mei verwachten de weerkundigen veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van iets boven de twintig graden Celsius.

Dit voorspelt de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente weersvooruitzichten. Na maandag 2 mei is het echter alweer gedaan met het fraaie voorjaarsweer, Aemet voorziet nieuwe regenbuien gedurende de komende week. De wind laat het, met uitzondering van maandag 2 mei, voorlopig grotendeels afweten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s