Eredivisievoetbal in Nerja te volgen bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 31ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op vrijdag 29 april wordt deze speelronde om 20.00 uur in Utrecht geopend met het duel tussen FC Utrecht en NEC. Een dag later, zaterdag 30 april, staan de wedstrijden Ajax-PEC (aftrap 16.30 uur), Heracles-FC Twente (aanvang 20.00 uur) en Sparta-AZ (21.00 uur) op de rol.

De zondagse speelronde begint om 12.15 uur met de wedstrijd Heerenveen-Cambuur. Later op de dag worden de wedstrijden Go Ahead Eagles-Vitesse, PSV-Willem II (beide duels beginnen om 14.30 uur), Fortuna Sittard-Feyenoord (16.45 uur) en RKC-FC Groningen (20.00 uur) gespeeld.

Het Andalusische Málaga CF speelt voor de Spaanse Segunda División op vrijdag 29 april (aftrap 22.00 uur) een uitwedstrijd tegen Las Palmas. In de Primera División werkt het Andalusische Granada CF op zondag 1 mei een thuiswedstrijd (aftrap 16.15 uur) af tegen Celta de Vigo.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s