Halve finales Conference League-voetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de halve finales van de Conference League zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar is donderdagavond 28 april de onder meer de wedstrijd tussen Feyenoord en het Franse Olympique Marseille te zien.

De wedstrijd in Rotterdam begint om 21.00 uur. Tegelijkertijd wordt in Engeland voor de andere halve finale de eerste ontmoeting tussen Leicester City en het Italiaanse AS Roma afgewerkt. De returns van beide wedstrijden staan gepland voor donderdag 5 mei (21.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s