Nerja viert vrijdag de Día Internacional de la Danza

NERJA – Het Balcón de Europa, het Museo de Nerja en het Centro Cultural Villa de Nerja vormen vrijdag 29 april de podia voor de viering van de Día Internacional de la Danza in Nerja. De activiteiten beginnen ´s ochtends rond 11.00 uur op het Balcón de Europa en verplaatsen zich daarna elders door de stad.

De reeks aan activiteiten wordt rond 11.00 uur geopend met de show ´La danza y su folklore´ op het Balcón. In het Museo de Nerja aan het Plaza de España 4 volgt rond 12.00 uur de voorstelling ´Vai y vé´, waarbij de uit Nerja afkomstige saxofoniste Elisa Urrestarazu, samen met lerares Ximena Carnevale aan de Escuela Municipal de Música y Danza de Nerja, optreedt.

In het Centro Cultural aan de Calle Granada 45 volgt om 13.15 uur een mix aan klassiek en modern ballet, hetgeen wordt opgevoerd door leerlingen aan de Escuela de Música y Danza de Nerja. Ter afsluiting is er vanaf 20.30 uur in hetzelfde Centro Cultural de show ´El arte de perder cada día´ door dansgroep Fernando Hurtado.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s