Afsluitende Semana Santa-processie in Nerja

NERJA – De Semana Santa (de ´heilige´ week rond Pasen, red.) wordt zondag 17 april afgesloten met een laatste processie door de binnenstad van Nerja. Deze vertrekt rond het middaguur vanaf het Balcón de Europa.

 Vervolgens voert de route de stoet over de Calle Puerta del Mar, Calle Pintada, Calle Arropieros, Calle Huertos, Calle Frigiliana, Calle Angustias, Plaza de la Ermita, Calle Granada, Plaza Cavana en Calle Carmen, om te eindigen op het Balcón de Europa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s