Ruime winst voor Málaga CF op CD Leganés

LEGANES – Met een 0-3 winst in en tegen Leganés deed voetbalclub Málaga CF zaterdagmiddag 16 april goed zaken in de strijd om lijfsbehoud in de Spaanse Segunda División. Na 36 wedstrijden en met nog zes competitieduels voor de boeg staat de Andalusische club nu op de achttiende plaats en zeven punten los van de degradatiestreep.

Beide ploegen hielden elkaar zaterdag lang in evenwicht, alle doelpunten vielen in de tweede helft. Twee ervan kwamen voort uit toegekende strafschoppen. Twaalf minuten na de hervatting was Álvara Vadillo trefzeker vanaf elf meter, zes minuten later deed Antonio Cortés (voetbalnaam Antoñin) hetzelfde. Vijf minuten voor tijd tilde Sekou Gassama de stand naar 0-3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s