Degradatiezorgen voor Granada CF na nieuw verlies

GRANADA – Na een ruim verlies, zondagmiddag 17 april, in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes tegen Levante UD (1-4) is voetbalclub Granada CF in degradatiezorgen geraakt. De Andalusische formatie bivakkeert na 32 speelronden nèt boven de degradatiestreep in de Spaanse Primera División en weet de naaste achtervolger Cádiz nu op nog slechts één punt afstand.

De thuisclub hield Levante aanvankelijk goed in bedwang. Ook na de eerste tegentreffer (zeventiende minuut, gescoord door Daniel Gómez) was Granada zeker niet de mindere van de bezoekers. Een rode kaart voor verdediger Germán Sánchez (twee keer geel), kort na aanvang van de tweede helft, brak echter het verzet bij Granada. Eerst benutte José-Luis Morales een strafschop voor Levante (0-2, 56ste minuut), een kwartier voor het einde ging de deur op slot toen Mickaël Ramon de derde tegentreffer liet noteren.

Alex Collado deed in de slotminuut nog wat terug voor Granada (1-3) maar in de blessuretijd tilde voormalig Granada-speler Roberto Soldado het verschil toch weer naar drie doelpunten (1-4) in het voordeel van Levante.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s