Aangenaam voorjaarsweer tijdens paasweekeinde in Nerja

NERJA – Na een periode met (woestijnzand)regen, wind en wat lagere temperaturen lopen de temperaturen voor Nerja en omgeving dit weekeinde weer omhoog. Voor zondag 17 april verwachten de meteorologen van het weerstation (Agencia Estatal de Meteorología) zelfs een gemiddelde dagtemperatuur van 23 graden Celsius.

Vrijdag 15 en zaterdag 16 april regeert vooral de zon in de Axarquía-regio (waartoe Nerja behoort, red.) en lopen de gemiddelde temperaturen al op naar respectievelijk 20 en 22 graden. Op zondag 17 april is er volgens de huidige vooruitzichten af en toe sprake van een voorbij drijvend wolkendek, iets wat ook wordt verwacht voor de gehele komende week. De temperaturen blijven de komende week nét iets boven de grens van 20 graden Celsius. Wel wakkert de wind op dinsdag 19 april volgens de weerkundigen weer aan tot redelijk krachtig. De kans op neerslag lijkt de komende dagen zo goed als nihil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s