Vertoning film The Lost Leonardo in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 17 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Lost Leonardo´ van regisseur Andreas Koefoed vertoond. De Amerikaanse productie uit 2021 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film vertelt het verhaal achter de Salvator Mundi, het duurste schilderij ter wereld en ooit verkocht voor 450 miljoen dollar. Hoofdrollen zijn er voor Jerry Saltz en Robert K. Wittman. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt ruim anderhalf uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s