Dagtrip vanuit Nerja naar Córdoba met CID

NERJA – De Club Internacional de Nerja heeft voor vrijdag 29 april een dagtrip uitgezet naar de stad Córdoba. De kosten hiervoor bedragen 31 euro per persoon voor niet-leden, leden van de Club Internacional betalen 29 euro per persoon.

Boeken kan in de club aan de Calle San Juan 42 op dinsdagen, donderdagen en zaterdagen tussen 11.00 en 14.00 uur. De bus vertrekt ´s ochtends om circa 08.00 uur uit Nerja, de terugkeer in Nerja staat gepland om ongeveer 19.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s