Returns kwartfinales Conference League-voetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de kwartfinales van de Conference League zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn donderdagavond 14 april de Europese avonturen van zowel Feyenoord als PSV te volgen.

Feyenoord speelt een uitwedstrijd tegen Slavia Praag uit Tsjechië, nadat het eerste duel vorige week in Rotterdam eindigde met een 3-3 gelijkspel. De wedstrijd begint om 21.00 uur. PSV speelt eerder op de avond (aanvang 18.45 uur) in Eindhoven een thuiswedstrijd tegen het Engelse Leicester City. De eerste ontmoeting tussen beide teams draaide vorige week in Leicester uit op een 0-0 gelijkspel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s