Pooltoernooi bij bar Atila in Puente don Manuel

PUENTE DON MANUEL – In Puente Don Manuel staat begin april bij Bar Atila een poolbiljart-toernooi onder de naam ´Gilly Byrne Memorial Pool Tournament´ op het programma. Aanmelden voor deelname kan ter plekke tot vrijdag 25 maart, de kosten bedragen vijf euro per speler.

Gespeeld wordt er op twee pooltafels, het toernooi wordt afgewerkt op zaterdag 2 april vanaf 14.00 uur. In de openingsronden wordt er gespeeld volgens het speltype ´best of three frames´, in de halve finales volgens ´best of five frames´. De finale wordt gespeeld volgens het steltype ´best of seven frames´. De winnaar sleept een trophy in de wacht, daarnaast worden er medailles vergeven aan de beste spelers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s