Workshop Brood Maken bij Casa Montes Negros in Trapiche

TRAPICHE – Op de biologische boerderij ‘Casa Montes Negros’ bij het dorpje Trapiche kan woensdag 23 maart worden deelgenomen aan een zogeheten ´Breadmaking Workshop´. Het landgoed van Casa Montes Negro ligt bij het plaatsje Trapiche, even boven Vélez-Málaga met adembenemende vergezichten over de Sierra Tejeda.

De kookworkshop leert de deelnemers hoe lokale, seizoensgebonden, groenten en fruit op alternatieve wijze gebruikt kunnen worden. De workshop begint om 10.30 uur en duurt tot circa 15.30 uur. De deelnamekosten bedragen 35 euro per persoon. Meer info is verkrijgbaar via het telefoonnummer +34 655 987 105.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s