Returns Conference League-voetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor de Conference League zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn donderdagavond 17 maart de Europese avonturen van zowel Feyenoord, AZ, PSV als Vitesse te volgen.

Deze vier clubs zijn doorgedrongen tot de laatste zestien clubs in de nieuwe Europese clubcompetitie. Feyenoord speelt in Rotterdam (aanvang 21.00 uur) tegen Partizan Belgrado uit Servië, nadat de uitwedstrijd vorige week door de Rotterdammers met 2-5 werd gewonnen. In Alkmaar gaat AZ vanaf 18.45 uur proberen het 2-1 verlies van een week eerder tegen het Noorse FK Bodø/Glimt recht te zetten.

Vitesse heeft een moeilijke taak met het repareren van het 0-1 verlies van een week eerder in Arnhem tegen het sterke Italiaanse AS Roma. Deze wedstrijd begint om 21.00 uur. Ook voor PSV wacht geen simpele klus: de Eindhovenaren kwamen vorige week op eigen veld niet langs FC Kopenhagen (4-4), waardoor een zware uitwedstrijd (aanvang 18.45 uur) in Denemarken wacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s