James Bond-film No Time To Die te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 6 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de James Bond-film ‘No Time To Die´ van regisseur Cary Joji Fukunaga vertoond.

De Amerikaans/Britse productie uit 2021 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering, voorzien van Spaanse ondertiteling. Hoofdrollen zijn er voor Daniel Craig en Rami Malek. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt twee uur en drie kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s