Kil en regenachtig weer op komst voor Nerja en omgeving

NERJA – De eerste volle week van maart lijkt er een te worden met relatief lage temperaturen en behoorlijk wat neerslag. Dit blijkt uit de meeste recente weersvoorspellingen van de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

De weerkundigen van Aemet voorzien voor Nerja en omgeving de eerste serieuze neerslag op zaterdagavond 5 maart, waarna de regenkans tot en met dinsdag 8 maart aanhoudt. De wind neemt daarbij weliswaar af, maar de gemiddelde dagtemperatuur zakt in de huidige vooruitzichten naar 17 graden Celsius op zaterdag en de dagen daarna zelfs naar een magere 14 graden Celsius. Die waarden gaan halverwege de volgende week weer terug naar zo´n 17 graden Celsius, terwijl dan ook de zon zich wat vaker laat zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s